Joi, 18.Oct.2018, 16:59:39
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Şcoala Gimnazială Specială „Sfântul Stelian” Rădăuţi

Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 38
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Baza materială a şcolii

 

     Școala Gimnazială Specială „Sfântul Stelian” Rădăuți cuprinde două corpuri de clădiri destinate activităților educative.

     Școala, sub directa coordonare a domnului director Tanasiev Neculai a înregistrat o modernizare intensiva în ultimii ani, iar in prezent dispune de :

          - 13 săli de clasă;

          - trei cabinete de logopedie;

          - un cabinei de psihodiagnoză;

          - un cabinet medical;

          - un laborator de gastronomie;

          - un cabinet de coafură;

          - un cabinet de informatică;

          - un cabinet de kinetoterapie;

          - mini bibliotecă;

          - o sală de sport;

          - un centru de documentare și informare

          - 8 grupuri sanitare moderne;

     Cele două corpuri de clădiri în care se desfăşoară activitatea didactica și terapeutică sunt renovate, având parchet, geamuri și uși termopan, holurile și cancelaria sunt lambrisate, iar încălzirea este cu centrală pe gaz.

    Școala Gimnazială Specială „Sfântul Stelian” Rădăuți dispune și de un teren de joaca dotat cu leagăne, mese de tenis. Școala are un vast spaţiu verde și doua terenuri de fotbal.

     Scoala dispune și de camere de luat vederi care permit supravegherea acestor spatii, dar și a elevilor din unitate.

    Aparatura electronică din dotarea școlii (copiatoare, calculatoare imprimante, DVD-playere, MP 3 -playere, videoproiectoare, televizoare, camere video digitale, aparat de fotografiat digital,o reţea interna de radio-difuziune, table interactive) vine în sprijinul desfășurării  în cele mai bune condiţii a activităţii didactice și terapeutice.

    De asemenea materialul didactic divers și bogat, material atat cel cumpărat (jocuri de diverse tipuri :de atenţie, memorie, observaţie etc, planşe, jucarii,CD-uri cu muzică, jocuri, soft-uri educaţionale) cat și cel confecţionat prin mijloace proprii de personalul didactic al scolii.

    Școala are în dotare trei mijloace de transport - un microbuz şcolar ( care permite aducerea copiilor din comunele învecinate - momentan Voitinel și Volovăț), o utilitară Dacia Logan, destinată aprovizionării și un autoturism Dacia Logan break.

    Unitatea noastră şcolara are în administrare și cantina Colegiului Național „Andronic Motrescu” Rădăuți, cantină unde elevii servesc zilnic 3 mese pe zi.


 
Formularul pentru autentificare
Căutare
Calendar
«  Octombrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright MyCorp © 2018
Creator de site-uri gratuite — uCoz